Fremtiden%20-%20heltetr%c3%a6ning%202

Velkommen til Heltetræning

Heltetræning 2019

Den Ydre Helt

Heltetræning for børnehave børn 3 – 6 år

Forening for Heltetræning tilbyder i forårssæson 2019 

 

At gøre dit barn skoleklar med superkræfter fra fem dyr, fantasi og indlæringsevne.

 

Børn fra 3 til 6 år, træner Kinesisk Børne Qi Gong, som gør at børnene lærer sig selv at kende og blive klar over hvem de er, så de kan bliver skoleklar.

Heltetræning har stor erfaring med at benytte det kinesiske helsebevarende bevægelsessystem Qi Gong. "Qi" betyder livskraft eller livsenergi. "Gong" betyder metode eller teknik. Heltetræningen er ikke blot udvendige bevægelser, men har samtidigt fokus på at styrke muskelgrupperne, centralnervesystemet, biokemien og de indre organer.

Heltetræningen stimulerer fantasi og indlæringsevne, der fremmer harmoniske og selvbærende børn, der kan tage vare på egen adfærd. 

 

Heltetræningen for denne målgruppe hedder Den Ydre Helt. “Ydre” fordi børn skal

forholde sig til en ydre verden, som de skal lære at navigere og begå sig i, uden at

komme til skade eller miste modet.

 

Heltetræningen tager børn på en dannelsesrejse igennem deres udviklingstrin:

3 år  - ‘Mig i mig’.  4 år - Mig i dig’. 5 år - ’Mig i det.

Når man har styr på det, så har man styr på sig selv og er klar til at gå i skole. Det kalder man for skoleklar.  Her kan man både tage sig af sine egne behov, andres behov og være en del af en større gruppe.

Heltetræningsprogrammet indeholder også Heltebaner, hvor krop og sansetræning er på højt niveau. Det skaber livstrygge børn når vi træner heltemod, viljestyrke, ro, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.

 

Heltetræningen udfordrer og udvikler børnene på forskelige niveauer. Der bliver taget hånd om både indadvendte og udadvendte børn bl.a. ved at lære om grundfølelserne glæde, vrede, omsorg, sorg (trist) og angst.Angsten er den femte grundfølelse, som børnene skal kende til og få til at fylde mindre. 

Aktiviteter

Dette er et FOF hold !

Tilmeldingen sker ved at følge link til deres hjemmeside

 

FOF GENTOFTE  

 Ordrupvej 60 

 2920 Charlottenlund 

 Tlf. 39 63 70 10 

 [email protected]