Forside%20heltetr%c3%a6ning%202019

Velkommen til Heltetræning

Heltetræning for børnehave børn 3 – 6 år​


Forening for Heltetræning tilbyder at gøre dit barn skoleklar, med superkræfter fra fire dyr, fantasi og indlæringsevne.

 

Børn fra 3 til 6 år, træner Kinesisk Børne Qi Gong, som gør at børnene lærer sig selv at kende og blive klar over hvem de er, så de kan bliver skoleklar.

Heltetræning har stor erfaring med at benytte det kinesiske helsebevarende bevægelsessystem Qi Gong. "Qi" betyder livskraft eller livsenergi. "Gong" betyder metode eller teknik. Heltetræningen er ikke blot udvendige bevægelser, men har samtidigt fokus på at styrke muskelgrupperne, centralnervesystemet, biokemien og de indre organer.

Heltetræningen stimulerer fantasi og indlæringsevne, der fremmer harmoniske og selvbærende børn, der kan tage vare på egen adfærd. 

 

Heltetræningen for denne målgruppe hedder Den Ydre Helt. “Ydre” fordi børn skal forholde sig til en ydre verden, som de skal lære at navigere og begå sig i, uden at komme til skade eller miste modet.

 

Heltetræningen tager børn på en dannelsesrejse igennem deres udviklingstrin:

 3 år  - ‘Mig i mig’.  4 år - Mig i dig’. 5 år - ’Mig i det.

Når man har styr på det, så har man styr på sig selv og er klar til at gå i skole. Det kalder man for skoleklar.  Her kan man både tage sig af sine egne behov, andres behov og være en del af en større gruppe.

Heltetræningsprogrammet indeholder også Heltebaner, hvor krop og sansetræning er på højt niveau. Det skaber livstrygge børn når vi træner heltemod, viljestyrke, ro, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.

 

Heltetræningen udfordrer og udvikler børnene på forskelige niveauer. Der bliver taget hånd om både indadvendte og udadvendte børn bl.a. ved at lære om grundfølelserne glæde, vrede, omsorg, sorg (trist) og angst. Angsten er den femte grundfølelse, som børnene skal kende til og få til at fylde mindre. 

Nyt tema for hvor sæson !  

( læs på forsiden)

Forår står for det utæmmede 

Efterår står for det utæmmede

Det handler om at barnet står stærkt i sig selv, og finder balancen mellem det tæmmede og det utæmmede


Aktiviteter

Dette er et FOF hold !

  • Tilmeld ved at følge nedenstående link til deres hjemmeside:

FOF Nord

FOF Nord Vestre Stationsvej 12 2960 Rungsted Kyst Tlf. 70 26 32 26 Fax. 45 57 09 74 [email protected]