Basis Heltetræning
BASISTRÆNING

Inden i dig gemmer sig faktisk allerede en Helt. Vi kalder det for Den Indre Helt. Du skal blot lære din egen indre Helt at kende. Lige nu ligger den skjult som en iboende kraft, der bare venter på at blive opdaget.

Du kan være helt tryg. Vi skal nok lære dig, hvordan du  finder ind til der, hvor du bliver Helten i dit eget liv.

Først basistræningen:

  1. Dit særpræg. Først skal du kende dig selv; dit personlige særpræg. Det er den unikke del af dig. Du skal kende dine styrker og skyggesider. Du skal finde ud af, hvem du er.
  2. Du skal lære at tage dig af dit særpræg. Her skal du til at opdrage på dig selv og tage dig af dine skyggesider. Tager du dig ikke af dine skyggesider, kan det udvikle sig til en diagnose.
  3. Adfærdstræning er en vigtig del af Heltetræningen. Det gælder opførsel, hygiejne, attituder, pli og etikette, så man kan omgås alle mulige mennesker. Her gælder basistræningen, som hos helt små børn, hvor du praktisk tager dig af din egen sult, træthed, toiletbesøg og smerte.

Den Helt der gemmer sig inden i dig, venter på at blive opdaget. Når du lærer din egen Indre Helt at kende, opdager du, hvilken kraft der bor i dig. Det er det, du kan lære til Heltetræning, så du finder ind til der, hvor du bliver Helten i dit eget liv.


Selvetræningen i at blive en Helt:

Den del af træningen i at blive en Helt, kalder vi Heltetræning. Der findes materiale til, og du kan øve dig på flere måder.

  1. Du kan lave Heltetræning alene. Det gør du 3 minutter hver dag, og efter 3 måneder melder du dig til en Heltetest med en Heltetræner og modtager et diplom, hvis du består.
  2. Du kan lave Heltetræning med din helt egen Heltetræner. Her bliver du hjulpet og skal selv træne hjemme hos dig selv.
  3. Du kan lave Heltetræning med din klasse i skolen. Der kommer en Heltetræner ud til din klasse og underviser dine klassekammerater og dig i Heltetræning. Efter 3 måneder skal klassen til Heltetest og får et diplom, hvis de består.
  4. Du kan lave Heltetræning for andre eller mindre klasser, hvor du underviser i Heltetræning. På den måde kan du selv blive Heltetræner. (Kontakt HELTESKOLEN.) .
  5. Du går til Heltetræning på et af de mange Heltehold efter skoletid og øver dig i at blive en Helt. Det tager 12 gange, hvor der er et Heltetema.

Du kan lave Heltetræning med din SFO, fritidsordning, klub eller andet og træne i 3 måneder, inden I bestiller en Heltetest med en Heltetræner.

* Du kan også prøve Heltetræning til et Helte-event. Her skal du blot holde øje på Facebook, eller se efter på  hjemmesiden under “Nyheder”.

En Helt skal selvfølgelig hjælpe andre til at blive Helte. Der er faktisk ikke noget bedre, og du bliver selv endnu mere Helt af det. Så har du først fået Heltemod, viser vi dig, hvordan du underviser og hjælper andre.

Der er mange mennesker der godt kunne tænke sig et sted, hvor de kan træne og øve sig i at være gode til noget. Noget de med stolthed senere kan vise frem for andre; noget sejt eller vidunderligt. Et træningssted, hvor man har ro og fred, og hvor man kan føle sig tryg. Sådan et sted er HELTESKOLEN. Et sted, hvor du lærer at kende dig selv helt, et sted hvor du kan træne din Helt. HELTESKOLEN giver dig mulighed for at blive Helten i dit eget liv.

Bliv Helten i dit eget liv
Mathilde_emil_peje